Over ons

Sinds 1996 is Adriaans Besturingstechniek specialist op gebied van toegepaste besturingssystemen. Als eenmanszaak begonnen en inmiddels met zoon samen al jaren een belangrijke partner voor diverse bedrijven.

In de afgelopen jaren zijn diverse opdrachten met grootse aandacht uitgevoerd. Iedere klus wordt met gelijke visie aangepakt volgens de 3 O’s: onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen.

Als eerst wordt er gekeken naar het huidige proces om te begrijpen hoe deze nu verloopt. In deze fase wordt er met de klant bekeken wat belangrijke onderdelen zijn en wat de obstakels zijn in het proces. Daarna volgt een ontwerp om deze obstakels aan te pakken.

De producten worden ontworpen zodat het past bij de wens van de klant, aansluit op het huidige proces en eenvoudig is om uit te breiden. Nadat het product gemaakt en geïnstalleerd is, gaat het ontwikkelen verder.

De klant wil in veel gevallen blijven verbeteren van het (eind-)product. Wanneer er nieuwe ideeën zijn of nieuwe inzichten, kan Adriaans Besturingstechniek meedenken om het proces verder te ontwikkelen. Juist omdat Adriaans Besturingstechniek het proces, de machines en de software kent, kan er soepel meegedacht worden om verder te ontwikkelen. Met deze aanpak kunnen de geleverde producten van Adriaans Besturingstechniek steeds worden aangepast zodat deze weer voldoen aan de vraag van de klant.

Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar info@adriaans-besturingstechniek.nl